Please login or register.

Login with username, password and session length

Topic: Search not working correctly?  (Read 4967 times)

June 08, 2011, 01:09:59 PM
  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Search not working correctly?
« on: June 08, 2011, 01:09:59 PM »
Hi Alex!

I think the search is not working like expected. When i search for "<artist> <track>" it does not return any results.
Searching for "<artist>" only or for "<track>" only returns results as expected. Only when i try to combine both it does not find anything.

Btw: Yes, i checked the "Search All" flag ;-)

Am i doing something wrong or is this a bug in search?

Keep on the great work - i love this app!


June 08, 2011, 08:47:55 PM
Reply #1
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 486
    • View Profile
Re: Search not working correctly?
« Reply #1 on: June 08, 2011, 08:47:55 PM »
Currently this syntax not supported. For correct grouping the search results, the query is processed sequentially. This makes possible to correct grouping of compilation albums (and some other) in search results, but makes impossible compound queries like artist - track.
« Last Edit: June 08, 2011, 08:52:01 PM by Alexander »

November 28, 2011, 04:37:26 PM
Reply #2
  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Search not working correctly?
« Reply #2 on: November 28, 2011, 04:37:26 PM »
are you planning to implement searching for compound queries like "artist title"?
this is one of the few things i really miss...

November 30, 2011, 08:40:05 AM
Reply #3
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 486
    • View Profile
Re: Search not working correctly?
« Reply #3 on: November 30, 2011, 08:40:05 AM »
Yes, but not until the release of version 3.